Samen op reis

Alleen is ook maar alleen, zo staan veel reizigers erin als zij op reis zijn. Tijdens het backpacken zul je merken dat je genoeg andere reizigers tegenkomt. Ook mensen met wie je op wilt trekken en verder wilt reizen. Maar, hoe gaat dat? En met wie krijg je te maken?

Veel backpackers vinden deze onzekerheid vervelend en gaan op zoek naar iemand om samen mee te reizen. Voordeel is dat je niet alleen vertrekt en de eerste dagen, die vaak als het lastigst worden ervaren, niet alleen bent.

 

Reismaatje

Veel reizigers gaan op zoek naar een reismaatje. Die vinden zij in in hun eigen vriendenkring, viavia, online of via een organisatie.
De meest betrouwbare organisatie is BeBack Travel. Zij begeleiden backpackers tijdens hun eerste week en zorgen ervoor dat iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan backpacken!

Samen met anderen die zich hebben aangemeld bij BeBack Travel, ga je onder begeleiding van een ervaren backpacker het avontuur aan.

Een week lang word je klaargestoomd om daarna zelf je weg te vervolgen. Dit kan met iemand uit de groep zijn, iemand die je onderweg hebt ontmoet of misschien wil je wel helemaal alleen.

BeBack Travel

BeBack Travel gelooft dat in iedereen een backpacker zit.
Maar begrijpt ook dat zomaar een ticket boeken en kijken waar je uitkomt, wellicht een stap te ver is. Speciaal voor de reizigers die net dat laatste zetje nodig hebben is BeBack Travel opgericht.

Je zoekt een bestemming uit, boekt je reis online, krijgt alle informatie toegestuurd, boekt zelf een ticket en gaat op reis!

Wil je meer informatie over BeBack Travel?