Reisleiders BeBack Travel

Alle reisleiders van BeBack Travel zijn echte Backpack Pro's

Zij hebben allemaal veel reiservaring en weten alles van backpacken.
Alle reisleiders hebben een interne opleiding van BeBack Travel gekregen en weten dus precies hoe zij jou de beste ervaring kunnen bezorgen!

Hieronder stellen enkele BeBack reisleiders zich voor.

Lisa (23)

Werkt al jaren als reisleidster

Spanje, Mexico, Peru, Kroatië, Thailand. Niets is mij te gek, reisleiden is het allerleukste dat er is, je leert zoveel leuke mensen kennen!

Richard (28)

Voelt zich thuis in Azië

Na een poos op reis te zijn geweest en op de brommer door Indonesië te hebben gereden ben ik verhuisd naar Bangkok, Thailand is geweldig!

Robin (29)

Heeft 67 landen gezien

Overal ter wereld voel ik mij thuis. Sinds 2011 reis ik de wereld over, tegenwoordig werk ik fulltime als reisleider om anderen de wereld te laten zien.

Dave (25)

Spreekt een beetje Bahasa

Mijn passie voor reizen zat er al vroeg in, tijdens mijn studie heb ik al vele landen bezocht. Maar mijn passie ligt in Azië, vooral Bali vind ik echt geweldig!

Jessie (21)

Schrijft haar scriptie

Omdat zij affiniteit heeft met reizen en sociale media, onderzoekt Jessie hoe BeBack Travel social media toe kan passen om de doelgroep te bereiken. Zij hoopt voorjaar 2019 af te studeren en dan in de reiswereld aan de slag te gaan

Jouw naam?

Word nu reisleider!

Wil jij bij het team van BeBack Travel horen en als ervaren backpackers overal ter wereld jouw backpack ervaring delen met nieuwe backpackers? Solliciteer dan als reisleider en kom werken bij BeBack Travel

Ook reisleider worden?

Ben jij een geboren reisleider en ben jij beschikbaar tijdens jouw reis? Kijk dan bij onze reisleider vacature en solliciteer!