Wat zeggen reizigers die al op reis zijn geweest met BeBack Travel?

De recensies over BeBack Travel zijn geschreven door reizigers die meegingen met BeBack Travel

Recensies beback travelIrena (Thailand) 

Ik heb een hele leuke eerste week met BeBack Travel gehad, het gaf me het opstapje om vertrouwd alleen verder te willen. Het was niet helemaal wat ik ervan verwacht had, maar dat was uiteindelijk voor mij alleen maar positief. Ik had verwacht dat er meer vast zou staan aangezien we met een groep waren. Maar dit is duidelijk geen groepsreis: Het is een week met veel vrijheden waarin je reist met een groep en je op deze manier makkelijk het land en andere reizigers leert kennen.

Recensies beback travel  Gijs (Costa Rica)  

Wat een ervaring! Ik heb dingen gedaan die ik anders nooit zou doen en ik ben op plekken geweest waar ik anders nooit van mijn leven zou komen. Het was best spannend, ik heb zelfs mijn vlucht gemist omdat ik niet zat op te letten. Gelukkig kon ik meteen bij BeBack terecht en hebben zij mij waar ze konden geholpen. Al met al een ervaring die ik nooit zal vergeten en waar ik zeer dankbaar voor ben. Kan het iedereen aanraden, je wordt er nooit slechter van ;).

Recensies beback travel Tomas (Thailand)  

Het was geweldig!!!!!! Geweldige gids, hij(Robin) zorgde ervoor dat alles werd verzorgd en toch hadden we de vrijheid om ons eigen ding te doen. Erg belangrijk! De accommodaties waren geweldig, veel verschillende overnachtingen zodat je eigenlijk alles kon ervaren. Ook de uitstapjes op onze bestemming varieerden telkens, dus aan het einde van de week had je ook alles meegemaakt. Als ik deze BeBack-ervaring moest beoordelen, zou het een 10 uit 10 zijn!
Mis het niet en reserveer!

Recensies beback travel Nena (Thailand)

Samen met 3 andere reizigers had ik de eer om het startschot te geven aan de eerste testreis in Thailand. De opzet van BeBack Travel is het geven van dat eerste duwtje in de rug voordat je alleen op pad gaat. Je bent volledig vrij in je doen en laten doorheen de dag maar hebt altijd begeleiding waar nodig. Je maakt kennis met het land, de cultuur, verschillende manieren van transport en accommodatie.
Ik heb ervan genoten en wens alle reisbegeleiders en reizigers van BeBack Travel succes!

 Ilse en Jens (Thailand)

De reis was ontzettend leuk, vooral dat het in groepsverband was (en niet te grote groepen). Bangkok is een leuke stad om te beginnen aangezien er genoeg te doen is. Hotels waren zeer chill. Alles was zeer netjes geregeld. Nachttrein is een ervaring die je zeker gehad moet hebben en was zeker niet onaangenaam. Alle gekregen tips waren echt welkom! Ook dat de reisleider even hielp met de kleine dingetjes zoals een simkaart te regelen en ons ophalen op het vliegveld beviel ons goed!

Recensies beback travelLesley (Thailand)

Een fantastische eerste week in Thailand gehad samen met zeven andere reizigers en natuurlijk met Robin! Opgehaald vanaf de luchthaven, overnachtingen geregeld, uitstapjes gepland en zoveel handige tips meegekregen. Heerlijk gegeten bij pop-up tentjes en gezellig drankjes gedaan met elkaar. Met de groep klikte het ook goed waardoor we zelfs samen verder zijn gaan reizen! Een echte aanrader voor iedereen nieuw is in backpackers wereld of om leuke mensen te ontmoeten 
😄

Jouw beoordeling hier binnenkort bij?
Boek nu jouw reis!

Recensies Beback Travel

De recensies zoals die hier staan zijn allemaal geschreven door reizigers zelf, BeBack Travel heeft het recht om de gegeven recensies ten alle tijden te publiceren