Leren backpacken

BeBack is opgericht speciaal voor jonge mensen die voor het eerst willen gaan backpacken. Onder begeleiding van een ervaren backpacker zal je de eerste week veilig en leerzaam leren backpacken.

Als je nooit eerder hebt met de backpack de wereld hebt ontdekt, is BeBack Travel het ideale opstapje. Onder begeleiding van een echte backpacker word je binnen een week wegwijs gemaakt in het land waar jij graag naartoe wilt. Deze week wordt alles voor je geregeld. De accommodatie, het vervoer en natuurlijk begeleiding door een ervaren backpacker. Na deze week ga jij je eigen weg en is de reisleider daar waar jij ondersteuning nodig hebt.

Waarom Beback Travel?

BeBack Travel weet alles van backpacken en hoe jij kunt leren backpacken. Daarnaast heeft BeBack Travel alle informatie die jij nodig hebt om op pad te gaan.

Met al onze ervaring kunnen wij jou helpen waar jij op moet letten bij het zoeken naar goedkope vliegtickets.
Ook weten wij welke backpack het best geschikt is voor jou.
Natuurlijk kunnen wij ook vertellen wat je allemaal mee moet nemen.
En natuurlijk kunnen wij uitleg geven over de verschillende soorten accommodaties waar je terecht kunt komen.

Veilig en Vertrouwd

BeBack Travel kan jou op een veilige en vertrouwde manieren leren backpacken. Wij werken enkel met ervaren backpackers die bekend zijn met het land, de gebruiken van het land. Zij weten absoluut wat zij doen en worden uitgestuurd vanuit Nederland. Verder gaan wij alleen naar landen en gebieden die veilig zijn en werken wij met betrouwbare lokale organisaties.

 

Wil je weten waar BeBack Travel allemaal heengaat? Kijk dan bij onze Bestemmingen.