Veelgestelde vragen:

Bij BeBack Travel komen veel vragen binnen. De meest gestelde vragen hebben wij hier op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet bij?
Neem dan vooral contact op met BeBack Travel.

Veelgestelde vragen aan BeBack Travel:

-Waarom boeken mensen bij BeBack Travel?

Er zijn veel mensen die de wens hebben om alleen op reis te gaan, of te gaan backpacken. Maar uiteindelijk de stap toch niet durven te zetten. Omdat BeBack Travel alles weet van backpacken en de locaties waar dit naartoe kan: besparen de reizigers veel geld, tijd en gaan zij met een gerust gevoel op reis. Omdat het veelal gaat om jonge mensen die op reis willen, is deze manier van reizen ook voor de ouders een prettig gevoel.

-Wie boeken er bij BeBack Travel?

Vooral alleenreizende jonge mensen weten BeBack Travel te vinden. Maar ook stelletjes, vriendinnen, vriendengroepen en ouderen met de ambitie om te gaan backpacken gaan met BeBack Travel mee.
Lees hier meer over BeBack Travel.

– Waarom beginnen de reizen op woensdag en niet op zaterdag of een andere dag?

Onze reisexperts hebben heel veel vluchten bekeken en zijn erachter gekomen dat de goedkoopste vluchten vertrekken op maandag en dinsdag. Daarom beginnen onze reizen op woensdag! Dan heb je nog een nachtje om uit te rusten tot de reis begint.
Natuurlijk zijn er uitzonderingen, dat andere dagen goedkoper zijn, maar meestal zijn de maandag en dinsdag de goedkoopste dagen. BeBack Travel streeft ernaar backpackers zo goed en goedkoop mogelijk te leren reizen. Ook een goedkoop ticket hoort daarbij natuurlijk!

-Ik wil op een andere data gaan dan die op de website te vinden is, wat nu?

BeBack Travel is afhankelijk van de beschikbaarheid van de reisleiders, hotel en de samenwerkende organisatie. Dus kunnen wij helaas niet iedere week alle bestemmingen aanbieden. Wij streven wel om zeer spoedig meer locaties en data toe te voegen aan ons aanbod. Stuur vooral een berichtje als je ergens graag naartoe wilt op een bepaalde datum, misschien is er wel iets te regelen.

-Ik denk dat ik toch liever met een groep ga, waar alles voor mij geregeld is. Kan ik bij BeBack Travel terecht?

Het concept van BeBack Travel is dat mensen die graag alleen gaan backpacken een steuntje in de rug krijgen en op een veilige en verantwoordelijke manier het land en andere reizigers leren kennen. Als jij wilt dat alles voor jou geregeld wordt, dan is BeBack Travel niet jouw organisatie. Wij verwijzen je graag door naar andere reisorganisaties.

Op www.mambo.nl vind je speciale reizen in een groep voor jongeren.

-Hoe kom ik in contact met BeBack?

Als jij geen antwoord kunt vinden op jouw vraag bij de veelgestelde vragen, kun je contact opnemen. Via het contactformulier op de website kun je een berichtje achterlaten.
Ook kun je altijd een Whatsapp bericht sturen. Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?
Laat je vraag dan hier achter