BeBack Travel

Backpacker beback travel

BeBack Travel helpt reizigers op weg die die voor het eerst backpacken. Samen met een groep neemt een ervaren backpacker je mee tijdens jouw eerste week als backpacker.
De accommodatie, het vervoer en begeleiding door een backpackexpert zijn inbegrepen. Je kiest verder zelf hoe jij jouw reis inricht. Alle activiteiten die de BeBack Travel reisleider aandraagt zijn optioneel zodat je zelf de kosten en tijd indeelt zoals jij dat prettig vindt.

Persoonlijk contact

Bij BeBack Travel hebben wij persoonlijk contact hoog  in het vaandel staan. Tijdens het boekingsproces word je op de hoogte gehouden van de status van de reis waar je je voor hebt opgegeven. Bovendien zal de reisleider jou persoonlijk ophalen en begeleiden gedurend de week. Na de backpack week zal de reisleider nog beschikbaar zijn om te helpen waar je dit prettig vindt. Het hoofdkantoor van BeBack Travel is iedere dag bereikbaar en zal jouw vraag z.s.m. beantwoorden.

Expertise van BeBack Travel

Samen met de ervaring van de reisexperts heeft BeBack Travel de beste reizen samengesteld. Er is rekening gehouden met de wensen, mogelijkheden en lage kosten voor backpackers. Bovendien weet BeBack hoe je goedkoop vliegtickets kunt vinden en welke backpack het meest geschikt is voor backpackers.

Wij werken samen met grote en betrouwbare partijen. Zo hebben wij goed contact met meerdere lokale bedrijven en inwoners en willen op een duurzame manier iets bijdragen aan de lokale economie. Het bedrijf ResiRest waar wij eten bij lokale mensen om zo de lokale bevolking te leren kennen en te ondersteunen in een partner waarin BeBack Travel zich helemaal herkent.

Aanbod

Het aanbod van BeBack Travel is uitgezocht op de behoeften van de backpacker. Wij bieden enkel landen aan die veilig, makkelijk te bereizen en waar meerdere backpackers zijn.
Wij zijn begonnen in Thailand, maar bieden in Azië ook reizen aan naar Bali en Sri Lanka. Binnen zuid- en midden Amerika bieden wij backpackreizen aan naar Mexico, Costa Rica en Colombia.
Alle reizen zijn zo opgebouwd dat je bij aankomst rustig kunt wennen aan de cultuur en de gebruiken van het land. Wij verblijven in een accommodatie met zwembad en een locatie die uitnodigt om anderen te ontmoeten. Luxe hotels zijn soms prettig, maar passen niet bij het concept van BeBack Travel.

Na de BeBack week

Na deze week  gaan alle reizigers hun eigen weg. De reisleider heeft veel ervaring als backpacker en kan je helpen een persoonlijke planning te maken. Misschien zit er wel iemand bij in de groep met wie je verder kunt reizen?

Kiezen voor BeBack Travel is veilig en vertrouwd.