Backpacken is voor iedereen

Wij hebben de meeste kennis en de beste professionele begeleiders om jouw droomreis werkelijkheid te laten worden.

Reis experts

Onze medewerkers hebben ruime reiservaring in landen over de hele wereld. Zij kunnen jou perfect meenemen om de wereld te ontdekken.

Professionele begeleiding

Bij BeBack Travel werken wij enkel met gecertificeerde hulpverleners. Zo zorgen wij voor een veilige setting om de reis optimaal te kunnen beleven.

Altijd bereikbaar

Onze begeleiders zijn altijd bereikbaar, er wordt dagelijks contact onderhouden met het thuisfront en er wordt gekeken welke zorg wanneer nodig is.

BeBack Travel regelt alles voor de reis van je leven!

Ervaringen van andere reizigers

Wat zeggen reizigers die al met BeBack Travel op reis zijn geweest?
Nena (19)

Nena (19)

"BeBack Travel was het heel fijn opzetje van mijn reis "

De opzet van BeBack Travel is het geven van dat eerste duwtje in de rug voordat je alleen op pad gaat. Je bent volledig vrij in je doen en laten doorheen de dag maar hebt altijd begeleiding waar nodig. Je maakt kennis met het land, de cultuur, verschillende manieren van transport en accommodatie. Een prettig begin van mijn reis!

Ilse en Jens (22 & 24)

Ilse en Jens (22 & 24)

"Wij zouden het zeker nog eens doen"

De reis was ontzettend leuk, vooral dat het in groepsverband was (en niet te grote groepen). Alle hotels waren zeer chill en alles was zeer netjes geregeld. Nachttrein is een ervaring die je zeker gehad moet hebben en was zeker niet onaangenaam. Alle gekregen tips waren echt welkom! Ook dat de reisleider even hielp met de kleine dingetjes zoals een simkaart te regelen en ons ophalen op het vliegveld beviel ons goed!

Tomas (30)

Tomas (30)

"Als ik deze ervaring moest beoordelen, zou het een 10 uit 10 zijn"

Het was geweldig!!! Geweldige gids, hij zorgde ervoor dat alles werd verzorgd en toch hadden we de vrijheid om ons eigen ding te doen, erg belangrijk! De accommodaties waren geweldig, veel verschillende overnachtingen zodat je eigenlijk alles kon ervaren. Ook de uitstapjes op onze bestemming varieerden telkens, dus aan het einde van de week had je ook alles meegemaakt.

Stel hier je vraag

Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden
Neem contact op via Whatsapp

+31 6 17 17 7271Neem contact op met Beback Travel